Voorwaarden

Ik probeer je bestelling binnen twee werkdagen te bevestigen.
Maar meestal zal het sneller gaan. In het geval van vakantie duurt het wat langer, je krijgt hiervan een geautomatiseerd bericht.

Als een product niet meer op voorraad is krijg je bericht.
Deze website is niet gekoppeld aan een voorraadbeheerssysteem. Daardoor kan het voorkomen dat iemand anders je net voor is bij het laatste stukje zeep.

Aflevering alleen na betaling vooruit.
Informatie hierover staat in de bevestigingse-mail die je na je bestelling ontvangt.

Annuleren.
Wanneer ik binnen 10 dagen na je bestelling nog geen betaling heb ontvangen wordt je bestelling automatisch geannuleerd.

Ik probeer je bestelling binnen 3 werkdagen nadat ik je betaling ontvangen heb te versturen.
Maar meestal zal het sneller gaan. In het geval van vakantie duurt het wat langer, je krijgt hiervan dan bericht.

Ik probeer de bestelling zo goedkoop mogelijk te versturen.
Als versturen per brievenbuspost mogelijk is staan de juiste bezorgkosten in de bevestigingsmail. Controleer zelf de bezorgmethode van DHL for you. Als je niet veel thuis bent, en je denkt dat de aflevering een probleem wordt, geef dan in het opmerkingenveld van het bestelformulier aan of je je pakket naar een DHL Servicepoint wilt laten sturen, of per TNT pakketpost. In dat laatste geval worden de verzendkosten hoger.

Individuele stukken kunnen afwijken van de foto.
De producten op deze site zijn allemaal handgemaakt, en dus ook allemaal een beetje anders qua uiterlijk en gewicht. Dat is nou juist de charme.

Gebruik op eigen risico.
Ik doe mijn best om voor zover mogelijk bekende allergenen in een zeep op deze site te vermelden. De zeep wordt ook in huiselijke kring getest (zie de veelgestelde vragen). Toch kan ik niet voorkomen dat in een enkel geval er wel irritatie of een allergische reactie op zou kunnen treden. Stop in dat geval onmiddelijk met het gebruik.