Welkom bij ZOOP!

ZOOP! is ambachtelijke zeep die door mij (Karen Vermeulen) met de hand gemaakt wordt. Ik maak meer dan ik zelf thuis op kan soppen, en daarom verkoop ik het teveel. Zo kan ik weer leuke nieuwe zeepspulletjes kopen, en kan jij genieten van echte ZOOP!

Waarom ambachtelijke zeep? Omdat het er anders uitziet, anders voelt, anders ruikt.... In tegenstelling tot 'fabriekszeep' gebruik ik lekkere verzorgende olieen en vetten in mijn zeep, zoals bijvoorbeeld olijfolie, sheabutter of amandelolie. Bovendien laat ik de van nature aanwezige, verzorgende glycerine gewoon lekker in mijn zeep zitten, in plaats van het er uit te halen en apart weer door te verkopen. Ook kun je bij een ambachtelijke zeepmaker spulletjes tegenkomen die je in de winkel niet zo snel ziet, bijvoorbeeld scrubzeep of zoutzeep. En natuurlijk probeer ik er ook steeds weer een voor het oog aantrekkelijk geheel van te maken.

Meer informatie en een overzicht van de zeepjes vind je via de links hierboven. Hopelijk geniet jij binnenkort net zo van ZOOP! als ik. Soppige groet!

Karen

To our english-speaking visitors: Welcome to ZOOP! Unfortunately these pages have not yet been translated to english, but I guess they're fairly easy to navigate. If you have questions or want to order a soap please contact me and we'll work something out!

 

Nieuwste zeep: Heppie hippie
Laatste nieuws: ZOOP! is met zwangerschapsverlof.
Het afgelopen jaar heb ik in verband met mijn zwangerschap nauwelijks zeep gemaakt, het was dan ook erg stil op deze website. Nu ik met verlof ben is de winkel tijdelijk helemaal dicht, maar je kan me via de contact-pagina altijd een berichtje sturen.
....lees meer nieuws....